MIT TUDOK ENNI? Nincs itthon semmi, de éhes vagyok.
Figyelt kérdés
A kenyér penészes,tojás nincs, se szalámi se semmi olyan. Nagyon éhes vagyok egész nap csak 2 szenyót ettem, de azt is reggel. Anyukám 6. órakkor jön haza, és csinálni fog valamilyen káposztát. Addig mit tudok enni? :o :D / rokonom kérte h kiírjam neki /2013. jún. 19. 16:32
1/11 anonim válasza:
Nezd, ha semmi nincs, akkor semmit.
2/11 anonim válasza:
Kedves anyuka. Menj el a boltba, mert ha szó szerint semmi nincs, és bódba se mész, akkor várd a 6 órát, vagyis a 7-et, addig kész is lesz a valamilyenkáposzta.
3/11 anonim válasza:
Valami csak van a kamrában, mondjuk krumpli, liszt, olaj, némi fűszer? Abból lehet lapcsánka. Vagy liszt, víz, élesztő, némi munka, és máris kész a lángos. :-D Esetleg a hűtőben nem akad egy kis tej? Tejbegríz, tejberizs..... Írd le, mit látsz, összeütünk valamit online :-D
4/11 anonim válasza:
Én is csak egy kis rudit ettem egész nap,most kajáltam egy tíz perce!Miért nem hagy valamit,hogy enni tudj?Nincs sok pénzetek,mi?
5/11 anonim válasza:
Száraztésztád van? Azt is lehet variálni: diós tészta, sajtos tészta, tejfölös tészta (tejföl ízlés szerint fűszerezve), grízes tészta, sült sajtos tészta (a kifőtt tésztát megpirítod, rápirítod a reszelt sajtot, összekevered egy kis tejföllel), ha van zöldséged is, akkor tészta saláta...
6/11 anonim válasza:
ha a rokonod kérte, hogy írd ki helyette a kérdést, inkább kínáld meg valami kajával addig is, míg nem kap az anyukájától.
7/11 anonim válasza:
Ha az anyjára vár a kaja miatt, akkor gondolom nem olyan korú, hogy megsüssön egy sajtostésztát vagy lángost...
8/11 anonim válasza:
Mennyi idős a rokonod (gondolom a tesód)? És te?
9/11 anonim válasza:
Egyébként nem hiszem hogy olyan fiatal lenne otthon egyedül, aki nem tud semmit sem sütni. Én 7 évesen már ismertem pár egyszerű-olcsó fogást. Amúgy nálunk is folyton ez van. Nem azért, mert nincs pénz, hanem mert anya nem szeret járni a boltba, és amit hétvégén veszünk abból ilyenkor már nem sok marad, kenyér-felvágott-joghurt ilyesmi nem, csak olyan, amit főzni kell, és mikor rájövünk, hogy nincs kaja, akkor estig várni kell a kenyérre. Szerencse, hogy mi tudunk főzni. Most nyáron szerencsére mindig lesz itthon készpénz is, szóval át fogunk tudni mennie boltba. Kérd meg az anyukát, hogy hagyjon otthon pénzt mindig.
10/11 anonim válasza:
Rizs nincs a kamrában?
1 pohár rizs, 1 pohár víz, 1 pohár tej, 1 ek cukor, ha van kakaópor, fahéj, ha van üveges citromlé 1 ek ízesitőnek...
legnagyobb fokozaton 20 perc a mikroban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!