Zsíros darált húsból készült makarónit fel lehet valahogy javítani?
Egyébként nem rajongok a makaróniért, én mindig rengeteg sajttal eszem, de ezen az sem segített.
Ha tojást és zsemlemorzsát adnék hozzá, lehetne belőle húspogácsát sütni?
ha nem keverted a ragut össze a tésztával . akkor felezd el ,tedd a fagyasztóba ,és leközeleb vegyél száraz húst , csinálj belőle ragút és a kettőt kevered össze ,úgy hogy a mangalica legyen kevesebb .
a ragut feltudod használni csillisbabhoz igy felesbe .
Szerintem is az lenne a legjobb- ha nincs összekeverve-ha vennél hozzá pl darált pulykamellet, és azt csak megpárolva kevernéd össze a zsíros hússal.
esetleg főtt rizzsel összekeverve húsgombócnak jó lenne. pl töltött karalábé, rakottkel, persze, ha a nagyon paradicsomos, akkor nem tudom milyen lenne.
vagy lefagyasztod a rizses gombócokat, és majd valamikor paradicsomszószba beleteszed.
1. Jó sok tejföllel összekeverve és összesütve a sütőben, még lehet rajta segíteni. A tejföl "leköti" a zsírt.
2. Ha nem akarsz (tudsz) teljfölt rá, akkor csak anélkül rakd tepsibe és a sütőbe süsd össze, a darálthúsból kisül a zsírja, majd azt leöntöd alóla.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szóval szűrőbe mertem, lecsepegtettem, kinyomkodtam, aztán csináltam hozzá besamelt, finom lasagne lett belőle.
De van olyan, amihez már hozzákevertem a tésztát, ahhoz fogok tejfölt keverni (esetleg tojást is??) és összesütöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!