Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen menüt/fogást ajánlotok...

Milyen menüt/fogást ajánlotok a következők ismeretében? Kreatív ötleteket várok, akármilyen melós, bonyolult lehet.

Figyelt kérdés
Sok vendég jön hozzánk, és nem túl nagy pénzből szeretnék valami frappánsat tálalni.
2009. okt. 11. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Pizza? A tészta pár órával előre elkészíthető (sőt elkészítendő) és mindenki rakhat rá ami szimpi neki. Ha nem túl extrák a rátétek, egész olcsón kijön.
2009. okt. 11. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 igabcsy ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire ünnepi fogásokat szeretnél.

Ha csak egyszerű összejövetel, és kevés pénzból sokat akarsz, akkor javaslom, hogy legyen 3 fogás. Mert így sokkal többnek tűnik, és mivel mindenki mindenből szeretne enni ezért nem kell túl nagy adagokat készíteni.

Előételnek egy tartalmas leves, mert az laktat.

Másodiknak mondjuk hidegtálak salátákkal.

Deszertnek pedig valami süti.


ezt javaslom:

előétel: gulyásleves

második: franciasaláta, majonézes burgonya, vendégvárósaláta, stb... fasírt golyókkal, hidegsültek, sonkatekercs, töltött tojás.... valami hatalmas tálcán, ízlésesen elrendezve.

deszertnek: zserbó, linzerkarika, hatlapos süti. Ezek jó kiadósak, nem túl drágák és nagyon finomak.

2009. okt. 11. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
hú, köszönöm szépen a tippeket!
2009. okt. 11. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem a gulyásleves és a hideg sültek nem kevésbe kerülnek!


az én ötletem: hagymaleves, sajtos pirítóssal nagyon excusive-an néz ki, zöldségek wokban (ha teszel bele néhány szárazkolbászkarikát, egyből ninc olyan hatása, hogy spóroltál a húson) currys rizzsel, almás pite (előző nap készítve még jobb!)

2009. okt. 12. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi! nem is tudok választani. a hagymaleves nagyon jó!!!
2009. okt. 12. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Betyárfalat:

Hagymát zsíron megpirítani,pirospaprikát tenni rá,majd a féltenyérnyire szeletelt disznóhúst rátenni.Só,bors,szerecsendió,oregánóval fűszerezni,kevés vizet önteni alá és párolni,ha már félig puha a hús,nyakon önteni ketchuppal,hogy jó sűrű szaftja legyen.

Virsliket hosszában kettévágni,keresztben bevagdalni,és olajban kisütni( szép karikák lesznek ).

A köret sült krumpli,vagy burgonyakrokett.

Tálaláskor a virsliket a hús tetejére tenni,és zöldpaprikát karikázni rá.

2009. okt. 12. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!