Más is van így? Hagymás, fokhagymás ételeknél?
Figyelt kérdés
miért van az hogy ha nyers hagymát vagy fokhagymát rakok ételekbe és azt elfogyasztom még éhesebb leszek,tehát rá fél órára ismét kívánom a hagymás ételeket? tegnap vacsorára salátát csináltam (uborka,paprika,paradicsom, újhagyma,kukorica és öntetnek tejföl sóbors zúzott fokhagyma)este 9körül már alig bírtam magammal hogy ne csináljak még egy adagot reggel fel keltem ismét csináltam egy újabbat folyton ez van ha nyersen fogyasztom a hagymaféléket:S MÉG ÉHESEBB LESZEK HAGYMÁS DOLGOKRA:s2013. jún. 6. 12:08
1/5 ivilicious válasza:
fú én annyira szeretem a fokhagymát,főleg a fokhagymás tejfölös saláta öntetet,h én is megennék belőle akármennyit. még simán kenyérrel is :D
2/5 anonim válasza:
Ha nem ettél a salátához sem húst sem semmilyen szénhidrátot, akkor még jó hogy éhes lettél.
Ha krumplisalátát eszel, akkor is így vagy vele?
3/5 A kérdező kommentje:
nem, nem ettem sem hús ételt sem pirítóst hozzá és igen más ételekénél is így van, de csak ha nyers a hagymaféle mi úgy csináljuk a sült húsokat, hogy megsütjük és mikor már ropogós és készre sült akkor rakunk rá zúzott fokhagymát tehát ilyenkor is elő jön... olyan mint valami "kajaroham" nem birok leállni csak folyton ennék mig érzem a hagyma ízt a számban:S az utóbbi 3hónapban mellőztem a nyers hagyma féléket az étrendemből, hagymát is csak minimálisat használok pörkölt alapnak...és észre vettem,hogy mióta elhagytam ezt a dolog eltűnt és nem kívánom az ételeket mint aki ki lenne éhezve viszont tegnap nem bírtam magammal és tesség ... keresgéltem neten de nem találtam semmit:S
2013. jún. 6. 14:43
4/5 anonim válasza:
Mert mindegyik étvágy/és egyéb vágy (állítólag) gerjesztő.
Azt tartja mondás " evés közben jön meg az ember étvágya "
Nincs ezzel semmi baj szerintem, csak legyünk ízlésben összhangban a párunkkal...
5/5 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen.
Vagy csak nem számottevő a különbség, mert kisevő vagyok.
Sose szokott éhségrohamom lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!