Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel helyettesitenetek a...

Mivel helyettesitenetek a tejfelt, sajtot ebben a receptben? (es hasonlokban)

Figyelt kérdés

Allergia miatt. Sajt nelkül meg csak el tudnam kepzelni, de a tejfelt...?

[link]

2013. jún. 4. 16:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

5., igazad van! Utananeztem, meg valami remlik is, ti. anyu regebben maga csinalt turot hazi tejböl, es mintha ugy mondta volna, hogy ami ennek soran kivalik a tejböl a tetejere, az a zsiros reteg a tejszin. [link]

Eredetileg biztos igy is van, de a vett tejszin vajon...?

Sajnos en nem ezt vettem eszre a tejszines dolgok utan. Neha megszegem ugyanis, utoljara ferjem kerek születesnapjan. Anyosom 8 fele sütemenyt sütött, sajn csak tejszineseket, es deltöl este 9-ig nem tudtam megallni, megettem egy Kardinalis szeletet, es nalam ugyanugy hasi görcsök, majd hasmenes jelentkezett.

Vajat kis mennyisegben neha en is eszek, bar nem ertem, akkor miert kaphato külön "laktozmentes", ha minden van laktozmentes?

2013. jún. 7. 22:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Közben elkeszült a recept, a bioboltban vettem növenyi (most eppen rizs) alapu keszitmenyt a tejfel helyettesitesere. Eredmeny: a töltelekhez kevert tejfel helyettinek az ize teljesen mas, de allagra sem eszrevehetö, igy az irta a legjobb tanacsot, aki a több tojast javasolta! Amit kivülre a baconra kell kenni, az pedig "eltünt" sütes közben, ami nem csoda, mert allagra is folyekonyabb, tehat tejfel helyett felesleges barmit is rakenni.
2013. jún. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!