Hogy lehet megcsinálni a gyros húst úgy, hogy olyan jó barna legyen?
Figyelt kérdés
Nekem még mindig fehér pedig már egy fél órája fent van a tűzön.2013. jún. 2. 16:55
1/6 anonim válasza:
Milyen húsból csinálod?:D Mondjuk ugyanúgy nem fog kinézni, mint egy büfében, de szerintem nem is baj.
2/6 A kérdező kommentje:
Csirke
2013. jún. 2. 17:01
3/6 anonim válasza:
Hát akkor az két esetben lesz sötét színű:
1, ha odaégeted
2, ha valami fűszerrel, vagy szósszal színt adsz neki
De egyébként a csirke húsa világos. :) Mivel fűszerezted?
4/6 A kérdező kommentje:
Jó igen, igaz :D
Gyros fűszerkeverékkel. Egy picit barna lett, de jó ez így :)
2013. jún. 2. 17:12
5/6 anonim válasza:
A fűszertől lesz barna! A csirke hús persze nem lesz olyan barnás színű mintha más hús lenne!
6/6 anonim válasza:
Én ha "jó barna" csirkehúst akarok sütni, akkor így csinálom mindig: Először a felcsíkozott csirkemellet kevés olaj-vaj keverékén lepirítom, így kap egy kis kérget. Ha már jó ropogós a külseje, akkor a gázt lejjebb veszem, és a húst felöntöm egy kis vízzel, hogy megpárolódjon és jó omlós legyen a belseje. Ha elfőtte a vizét, és már puha a hús (megkóstolom), akkor megint nagyobbra csavarom a lángot, és még kicsit pirítgatom, amíg el nem éri a nekem tetsző színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!