Megéri-e csirkecomb filét venni, ha pontosan kétszer annyiba kerül, mint az egész csontos csirkecomb?
Ha a bőr sincs rajta, akkor megéri.
Gyanítom, egyébként is.
Ha egy felső combot kifilézel, (jól) akkor annak kb 55%-a a szín hús. De egy egész cs.combon arányaiban kevesebb a hús, mert az alsó rész csontosabb.
Ha egész combot veszel, akkor lebörözni és kicsontozni nem tart sokáig - a csontokból-börböl igen finom levesalapot lehet késziteni.
1 kg egész combból kb 60-70 dkg filé lesz, tehát jobban megéri nem filézve venni, föként, hogy a csontokat/böröket is jól ljhet hasznosítani.
ugyanazt írtam szinte szóról szóra, mint az utolsó, nem értem miért kellett lehúzni...
megint dúl a jóindulat úgy látszik.
ma 12:44 - 16:10-es: ugye az vagy, akinek gondollak?
Ne foglalkozz a lepontozósokkal, valakinek ez volt a mai nap a csúcspontja - ennél jobb ne is legyen neki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!