Berkes László kérdése:
Hol tudok venni Budapesten igazi /Ceyloni/ egész fahéjat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 16:12
3/12 anonim válasza:
Ez már annyira elterjedt, hogy szinte akármelyik hiperben találsz. Persze több fajt árulnak, így ha konkrétan a C. verum kell, akkor figyeld a csomagolást.
4/12 anonim válasza:
Ázsia bolt (Vámház körút, a Vásárcsarnok mellett), ők porciózzák a fűszereket kis tasakokba, így nem kell márkanévért fizetned.
5/12 A kérdező kommentje:
Ezek a boltok mind szar kínai mérgező fahéjat adnak,Ceyloniként,ha ilyen kézenfekvő lett volna a beszerzése, akkor fel sem tettem volna kérdést !
Ezeket az utakat már mind bejártam !
2013. máj. 31. 23:19
6/12 A kérdező kommentje:
Ja, főleg a hípermarketes válasz tetszett !
2013. máj. 31. 23:23
7/12 A kérdező kommentje:
Csak ,hogy érezzétek ' rúd kb. 10 gr. 1290 Ft. Tehát 1 kg 129 rúgó ,méghogy hiper .
2013. máj. 31. 23:26
8/12 anonim válasza:
Ja, ezt a kumarinos f.szság miatt kérdezted? Akkor gondolom te voltál azok egyike is, aki csak deutériumos vizet meg gyógyszertári sót fogyasztott, amikor épp az terjedt lánclevélben...Amennyi fahéjat egy normális ember fogyaszt meg sem érzed. 10 percnyi városi sétával több káros anyag jut a szervezetedbe, mint a cassiával.
9/12 anonim válasza:
Azt gondolom már nem foglaltál bele a fwd-ba, hogy a cassia kumarintartalmát tekintve naponta több, mint 1 teáskanálnyi fahéjat kelljen fogyasztani hosszú távon (hónapok, évek), hogy észrevehető hatása legyen. Nem tudom te mit eszel, de nálam inkább 1 csipet havonta az adag.
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha időközben sikerült igazit találnod légyszíves oszd meg, mert engem is érdekelne! A többieknek: a kérdező gondolom nagyobb mennyiségben fogyasztaná a fahéjat, ezért nem mindegy,hogy kumarin tartalmúval mérgezi magát nap, mint nap...
Linkelem a az "igazi" fahéj gyógyító hatásait:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!