Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyer a muffin közepe, vagy...

Nyer a muffin közepe, vagy csak úgy tűnik?

Figyelt kérdés
Nyers eperdarabokat kevertem a tésztájába, és hát az eper leves gyümölcs, és olyan elázott lett a közepe, nagyon finom lenne, de én irtózom a nyers tojást megenni, és hiába győzködöm magam, hogy ha a víz miatt nem is sült meg, de legalább meg kellett, hogy főljön... Hisz kb. 30-35 percig sütöttem közepes lángon, tökéletesen megsült VOLNA, ha az eper nem áztatja el, mert így olyan, mintha nyers folyós tészta lenne belül:( Mit gondoltok? Vagy járt már így más is?
2013. máj. 25. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Jártam !! már nem lehet nyers ,csak az eper leve :

Legközelebb mielött a gyümölcsöt bele forgatoda tésztába lisztbe forgasd meg az eperet . majd egy szürön rázd le : Ami az epren marad liszt elég lesz ahoz ,hogy az eper ne tudja a nedveséget kiengedni magábol : Bármilyen sütibe teszel gyümölcsöt ez modszer jó ..

2013. máj. 25. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én már láttam ilyet, hogy más is így járt........ én még nem csináltam epres muffint, talán ha előtte megszárítjuk, aszaljuk,akkor nem fordul ilyen elő? egyszer jó lenne kipróbálni!
2013. máj. 25. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Köszi a tippet első válaszoló!
2013. máj. 25. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válaszokat, a tippet is ismerem, és alkalmazom is meggyes piténél stb., de 3 éves kisfiammal sütöttem, és ilyenkor annyira nem összeszedett az ember...:)

Szóval tudom én, hogy miért történt így, a lényeg, hogy ez NYERS??? Mert az a para nálam:(

2013. máj. 25. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Mármint látom kedves első, hogy azt is íro, már nem lehet nyers, csak nem vagyok biztos mégsem...
2013. máj. 25. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nyers !!!!!!
2013. máj. 25. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. máj. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!