Nyer a muffin közepe, vagy csak úgy tűnik?
Figyelt kérdés
Nyers eperdarabokat kevertem a tésztájába, és hát az eper leves gyümölcs, és olyan elázott lett a közepe, nagyon finom lenne, de én irtózom a nyers tojást megenni, és hiába győzködöm magam, hogy ha a víz miatt nem is sült meg, de legalább meg kellett, hogy főljön... Hisz kb. 30-35 percig sütöttem közepes lángon, tökéletesen megsült VOLNA, ha az eper nem áztatja el, mert így olyan, mintha nyers folyós tészta lenne belül:( Mit gondoltok? Vagy járt már így más is?2013. máj. 25. 18:51
1/7 anonim válasza:
Jártam !! már nem lehet nyers ,csak az eper leve :
Legközelebb mielött a gyümölcsöt bele forgatoda tésztába lisztbe forgasd meg az eperet . majd egy szürön rázd le : Ami az epren marad liszt elég lesz ahoz ,hogy az eper ne tudja a nedveséget kiengedni magábol : Bármilyen sütibe teszel gyümölcsöt ez modszer jó ..
2/7 anonim válasza:
Én már láttam ilyet, hogy más is így járt........ én még nem csináltam epres muffint, talán ha előtte megszárítjuk, aszaljuk,akkor nem fordul ilyen elő? egyszer jó lenne kipróbálni!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat, a tippet is ismerem, és alkalmazom is meggyes piténél stb., de 3 éves kisfiammal sütöttem, és ilyenkor annyira nem összeszedett az ember...:)
Szóval tudom én, hogy miért történt így, a lényeg, hogy ez NYERS??? Mert az a para nálam:(
2013. máj. 25. 19:03
5/7 A kérdező kommentje:
Mármint látom kedves első, hogy azt is íro, már nem lehet nyers, csak nem vagyok biztos mégsem...
2013. máj. 25. 19:07
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. máj. 25. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!