Honnan lehet tudni hogy romlott a hús?
Én nagyon érzékeny vagyok a szagokra, különösen a húsokéra. Volt hogy olyan húst éreztem "büdösnek" amire mindenki más azt mondta hogy tök normális.
Most a pár napja vásárolt hűtőben tárolt darált húsnál éreztem meg valami furi szagot. Félek hogy újra csak beképzeltem ezért elkezdtem főzni de nem tudom hogy jót teszek-e. Ízre meg tudnám esetleg állapítani? Vagy főzés közben lenne szaga?
Elsővel egyetértek én is ilyen vagyok. Szó szerint,néha evés közbe elkezdek aggódni úristen mi van ha romlott. Nagyon parázok a gyomorbajoktól.
De nálam is volt hogy kibontottam a csirkecombot,hát egy egész éjszakát kellett szellőztetni utána.
Múltkor meg kidobtam 1 kiló karajt,büdös nem volt csak fura színe volt fagyasztóból kivétel után,mintha valaki már félig megsütötte volna ilyen fehéres színe volt.
Na ezt se kockáztattam.
Ha ízre teljesen jó a hús akkor nem romlott ne aggódj.
Az enyémnek normális színe volt, már amúgy készre főztem. Megkóstoltattam a fiúkkal hogy sós-e, meg milyenre sikerült, azt mondták hogy finom, ízre én se éreztem olyan furcsát... Szóval remélem hogy nem volt semmi baja.
Én főzés közben is éreztem ugyanazt a szagot, de hát ha a család nem szólt semmi furcsát akkor biztosan én képzelem be... legalábbis remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!