Meddig áll el szobahőmérsékleten az étkezési zsír és miből lehet tudni, hogy romlott?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 19:34
1/2 anonim válasza:
Ha megszagolod és avas. akkor megromlott.Szerintem 3-4 napnál tovább nem áll el szobahőmérsékleten.
2/2 anonim válasza:
A romlandósága függ attól, hogy milyen zsír: A házilag készült, alaposan kisütött zsírnak sokkal kevesebb a víztartalma, mint az üzemekben készült hófehér, úgynevezett laval zsírnak, ezáltal kevésbé romlik/avasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!