Mit vacsiztál ma?
Figyelt kérdés
én lekváros kenyeret :)2013. máj. 24. 19:45
1/9 anonim válasza:
4 db virslit ,egy 500g os sajtospárizsit benyomtam , + most csinálok 1 pizzát + van még töltött káposzta
2/9 anonim válasza:
Spontán ötletből jött mi van otthon nagyon fini lett.
Sütöttem ki mirelit sültkrumplit,összekevertem kockára vágott kék sajttal illetve macisajttal,tetejére paprikás szalámi,illetve vékonyra szelt retek, ketchupos mártogatóssal.
Kidurranok :D
3/9 anonim válasza:
"Sajnos" akciós volt a fahéjas müzli a boltban, úgyhogy muszáj voltam venni. Tej nélkül bevágtam egy fél zacskóval.
4/9 anonim válasza:
Pörit tésztával és salátával, ebédvacsi:)
5/9 anonim válasza:
Kelbimbó, brokkoli, karfiol, zöldbab, répa főtt egyvelegét egy kevés tojással töltött stefánia vagdalttal. Nem vagyok jóllakva tőle.
6/9 anonim válasza:
Fogyózok:
1 fej karalábot 10 szelet karikára szeltem, ráborítottam az engedélyezett (10 dkg = 10 szelet) gépsonkát, ezt beborítottam 1-1 szelet hajszálvékony trapistával.
Elég is volt! :))))
7/9 anonim válasza:
Mini zöldséges tavaszi tekercseket rizzsel és szójaszósszal
9/9 anonim válasza:
Zsírban sütöttem le hagymás májat, így azt ettem puha, friss kenyérrel és újhagymával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!