Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kajákat készítsek?

Milyen kajákat készítsek?

Figyelt kérdés
Koliban lakom, a tanulás és a diákmunka mellett kevés időm van főzőcskézni, meg nem is tudok túl jól, viszont azt nem engedhetem meg magamnak, hogy rendszeresen vegyek főtt kaját étteremben vagy menzán. Milyen ételt tudnék főzni, ami olcsó, gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, és pár napig eláll hűtőben?
2009. okt. 4. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Főzelékek?Sült húsok?Pl egyik nap este akár ilyen villámpáccal,akár egy általad kreált zöldfűszeres olajos vagy akár mustáros páccal bekened a husit,és másnap kisütöd.Csak behajítod sütőbe egy tepsiben és kész.Hidegen is finom.

Mi sokat csináltunk spagettit vagy pörkölteket.Mindkettő kiadós és gyors kaja.Ráérősebb napjaimon,főként hétvégén sokszor főztem húslevest is.Olyankor rendeztem a nagyobb főzéseket,és hét elején mindig csak kikapkodtam a hűtőből.

Főzéstől számított 2-2,5 napig bmely kaját fogyaszthatod,ha hűtötted,és nem melegítetted újra.Tehát érdemes úgy a hűtőbe tenni,h könnyen adagokra lehessen szedni.

Imádtam koleszos lenni.

2009. okt. 4. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Mit lehet ezen imádni? Én legszívesebben most rögtön összecuccolnék és hazamennék :(

Amúgy köszi az ötleteket!

Ja, és azt elfe

2009. okt. 4. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:

-túrós/sajtos-tejfölös/diós/mákos/bolognai tészta

-Veszel húst és zsíron/olajon csak simán lesütöd krumplival vagy rizzsel.

-Krumpli/bab/lencse főzelék hozzá veszel a boltba csirkefalatkát vagy fasírgolyót kisütött hozzá és kész is.

Egyébként nem tudom,hogy Te milyen gyakran jársz haza,de nővérem most kezdte az egyetemet és ő eddig 1hétvégén nem jött haza.Hétvégén kiadósan csinálunk kaját,mert papám itt eszik és hétfőn már dolgoznak a szülők legyen nekem kaja.Így olyan csinálunk hétvégén amit mindenki szeret és jó kiadósan.Műanyag dobozba tud belőle vinni és már is lesz hétfőre,keddre kajája:D

Most is vitt mexiói chilis babot,majonézes krumpli salátát+sült húst+a sült hús mellett volt töltelék és azt is vitt,meg sütöttünk zserbót abból is vitt:D

Esetleg Te is tudnál 1 esetleg 2napra kaját vinni otthonról?Mert az jelentősen megkönnyítené a dolgodat!

14,5/L

2009. okt. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!