Milyen kajákat készítsek?
Főzelékek?Sült húsok?Pl egyik nap este akár ilyen villámpáccal,akár egy általad kreált zöldfűszeres olajos vagy akár mustáros páccal bekened a husit,és másnap kisütöd.Csak behajítod sütőbe egy tepsiben és kész.Hidegen is finom.
Mi sokat csináltunk spagettit vagy pörkölteket.Mindkettő kiadós és gyors kaja.Ráérősebb napjaimon,főként hétvégén sokszor főztem húslevest is.Olyankor rendeztem a nagyobb főzéseket,és hét elején mindig csak kikapkodtam a hűtőből.
Főzéstől számított 2-2,5 napig bmely kaját fogyaszthatod,ha hűtötted,és nem melegítetted újra.Tehát érdemes úgy a hűtőbe tenni,h könnyen adagokra lehessen szedni.
Imádtam koleszos lenni.
Mit lehet ezen imádni? Én legszívesebben most rögtön összecuccolnék és hazamennék :(
Amúgy köszi az ötleteket!
Ja, és azt elfe
-túrós/sajtos-tejfölös/diós/mákos/bolognai tészta
-Veszel húst és zsíron/olajon csak simán lesütöd krumplival vagy rizzsel.
-Krumpli/bab/lencse főzelék hozzá veszel a boltba csirkefalatkát vagy fasírgolyót kisütött hozzá és kész is.
Egyébként nem tudom,hogy Te milyen gyakran jársz haza,de nővérem most kezdte az egyetemet és ő eddig 1hétvégén nem jött haza.Hétvégén kiadósan csinálunk kaját,mert papám itt eszik és hétfőn már dolgoznak a szülők legyen nekem kaja.Így olyan csinálunk hétvégén amit mindenki szeret és jó kiadósan.Műanyag dobozba tud belőle vinni és már is lesz hétfőre,keddre kajája:D
Most is vitt mexiói chilis babot,majonézes krumpli salátát+sült húst+a sült hús mellett volt töltelék és azt is vitt,meg sütöttünk zserbót abból is vitt:D
Esetleg Te is tudnál 1 esetleg 2napra kaját vinni otthonról?Mert az jelentősen megkönnyítené a dolgodat!
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!