Ha sütöttem kevert piskótát és már kihűlt, de a közepe még nyers mit csináljak?
Figyelt kérdés
Gyorsan kellene valami megoldás! Bármi!!Köszönöm!!!2009. okt. 3. 17:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezzel már nem sokat tudsz kezdeni. Max annyi, ha mented az átsült részeket, levágod a nyers részt és csak a jót használod fel, mondjuk somlóira. Legközelebb pedig, ha sütöd, kivétel előtt csinálj tűpróbát. Én egy hústűt szoktam beleszúrni középtájon és, ha nem ragacsos, akkor jó. Ha már jól kitapasztaltad a receptet, a tepsit és a sütőt, erre már nem igazán lesz szükség. Sajnálom, hogy nem sikerült, remélem, nem vendégeket vársz!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Császármorzsinak is át tudod avanzsálni. A sületlen részeket serpenyőbe olajon szétszeded minél kisebb részekre.Utána a jó részt is mellékevered. Beáztatsz egy ki mazsit rum (aromás) vízbe , és maikor megduzzadt ezzel összekevered. Ha nem elég cukros, megszórhatod vékonyan.
3/3 A kérdező kommentje:
puncs torta lett belőle, a közepét kiszedtem és ami itthon volt babapiskóta mazsola meg rum összekevertem, aztán vissza bele rá a teteje. Végül rózsaszín cukormázat tettem rá, ma délután lesz kóstoló.
2009. okt. 4. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!