Mit szoktál enni a görögdinnye mellé?
Figyelt kérdés
Van aki kenyere......2009. okt. 2. 19:48
21/26 anonim válasza:
Kenyerrel vagy zsiroskenyerrel,amig Lorinc ra nem pisal:D
22/26 bibi05 válasza:
Én vag csak pár szelet dinnye, vagy esetleg ha van itthon nagyon friss kenyér azzal, egyépként nagyon finom kenyérrel is.
23/26 anonim válasza:
nyilván aazért eszik kenyérrel, mert jobban laktat. a magyarok amúgy is sokmindent esznek kenyérrel, pl levest, töltött kápsztát, stb. mikor kicsi voltam és menzás, én is kenyérrel ettem a levest, mert jobban laktatott.
amúgy van, aki az almát is kenyérrel eszi.
24/26 anonim válasza:
Ha éhes vagyok, akkor kenyérel :D nagyon fini :)
ha nasinak eszem, akkor magában eszem.
Amúgy utolsó: az alma vajas kenyérrel az igazi ;) emlékeztet a gyerekkori napközis emlékekre...
25/26 anonim válasza:
Simman! :)
Viszont amikor terhes voltam szalamival ettem, akkor nagyon izlett, de most nem probalnam ki! :)
26/26 anonim válasza:
Én is csak simán eszem, a sárgadinnyét viszont finom sonkával:) nyami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!