Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol lehet ilyen meleg szendvic...

Hol lehet ilyen meleg szendvics sütőt kapni? Volt másnak is ilyen? Kephost.hu/share-6595_5195CBF0. html

Figyelt kérdés

Ilyen sütőnk volt : De évekkel ezelött már tönkre ment : Még gyerek voltam ,amikor a szüleim vették : szerintem ebben a legjobb a meleg szendvics : Ha lehetne valahol kapni vennék :

Köszönöm

2013. máj. 17. 08:23
 1/7 A kérdező kommentje:

Bocs !! Ilyet :::

[link]

2013. máj. 17. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk megvan még :)

Egyébként Media Marktban láttam már ilyet, egy kisebb vagyonért, mert ugye ez már retro.

2013. máj. 17. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Használtan keresgélj neten. Biztosan találsz.
2013. máj. 17. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is van ilyen! 2-3db sütőnk. Nagyon jó kis sütő! Nagyon szeretjük! Talán használtan lehet kapni neten nézz körül vagy boltokban a konyhai árurészlegen, meg ilyen konyhai felszerelés boltokban, drágán kapsz!
2013. máj. 17. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Vaterán, Teszveszen találsz, 6-8e körüli áron.
2013. máj. 17. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
nekünk is volt ilyen. :) hmmmm és tényleg milyen finom volt az ebben készített melegszendvics
2013. máj. 17. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

csak keresni kell

[link]

[link]

2013. máj. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!