Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Használtok Topshop-os Flavorwa...

Használtok Topshop-os Flavorwave Turbo Oven-t? Tényleg olyan jó?

Figyelt kérdés
A reklám alapján nekem nagyon tetszik, és találtam jóval olcsóbban, mint a topsopban. Szeretném azok véleményét kérni, akik használják, meg vannak vele elégedve? Köszi előre is!
2009. okt. 2. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs, csak láttam ilyet ismerősömnél. Nagyon kicsi. Kb két személynek elég benne a kaja. Meg aztán a köret nem fér mellé, hiába van az a rács, amit a tetejére teszel, és látszik, hogy kukoricacsövet meg egész sárgarépát párolnak rajta, azért a magyar ember nem ilyen köreteket eszik. Egyébként ha egymagamra főznék, vagy mindig csak két emberre, én beruháznék rá, dehát nálunk nem így van. Húsból kb négy szelet fér bele. Ja és az nem igaz h nyolc perc alatt kész .
2009. okt. 20. 14:01
 2/2 anonim válasza:

ezek hasznos oldalak lehetnek :

[link]

[link]

AZ első szinte naponta frissülő forum személyes tapasztalatokkal.

A második német nyelvű, de ha GOOGLE toolbart használsz akkor van fordítási funkció.Persze nem Grécsi szintű :o))

tengi

2010. jan. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!