A spárga miért mindig fás?
Nagyon szeretem, illetve szeretném, de még sehol nem sikerült olyant vennem, ami ne lenne fás.
Vagy én csinálok valamit rosszul?




















Nem hámozod meg jól, de ha jól is fogod, csodákat ne várj, egyszerűen az elsőosztályú cucc repül (szó szerint) Németországba, ahol az itthoni ár triplájáért adják el. Ha megfigyeled a cikkben leírtakat és úgy vizsgálod a piacon árult spárgákat, 95%-uktól lehet is elfordulni.
Én pl. idén még nem ettem spárgát, mert amit találtam az szörnyű minőségű volt és sz.art nem fogok venni.
Köszönöm, elolvastam a cikket.
Hát akkor többet nem veszek, csak konzervet. Gondolom, az csak nem fás.
Mikor spárgát vásárolsz akkor könnyen tudod ellenőrizni, hogy friss, gyenge-e: 1 spárgát kiválasztasz és a tetejénél ahol a "rügyes rész van megpróbálod eltörni.Ha könnyen adja magát akkor friss, gyenge biztosan nem fás. Színe szép élénk, nem barnás. Én ha hámozom úgy szoktam, hogy lefektetem az asztalra és nem nyúlok hozzá a kezemmel, csak a hámozóval tisztítom, mert a friss spárgához ha hozzányúlsz kézzel ahol már megtisztítottad bebarnul......
Egy salátaszakács...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!