Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kb mennyibe kerül az 1kg-os...

Kb mennyibe kerül az 1kg-os vagy az 5kg-os liszt?

Figyelt kérdés
Sütni szeretnék holnap csak nincsen itthon elég liszt. Meglepetésnek szeretném úgyhogy nem akarok a szüleimtől pénzt kérni. Úgy gondoltam majd suli után bemegyek a tescoba, csak azért jó lenne előre tudni lesz-e rá elég pénzem.. összesen 2,5 kg kell azért gondoltam, hogy inkább az 5 kg-os jobb lenne.
2009. okt. 1. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
az 1kg 110ft körül van az 5kg-oast nem tudom ,én jobban szeretem a Lidlben lévő lisztet valamennyivel olcsóbb és sokkal jobb!sok sikert a sütéshez!
2009. okt. 1. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
A spárban ma 87 volt egy kg. Teszkóban sem lehet sokkal több. Vagy lehet, hogy kevesebb is.
2009. okt. 1. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm. én olyan 200ft-nak gondoltam kilóját, de akkor így megnyugodtam és meg tudok venni minden hozzávalót:)
2009. okt. 1. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Olyan 90 Ft körül van a Tesco-ban.

Egyébként nem akarok beleszólni, de mit akarsz sütni, amihez 2,5 kg liszt kell? Mert ez nagyon soknak tűnik.

2009. okt. 1. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:

két adag zserbót, sajtospogácsát és úgy gondoltam még gyorsan gofrit is :)

meg még úgy gondoltam a nyújtáshoz is kell pluszba liszt.

de elvileg gyorsan meglesz a 3 adag mert légkeveréses a sütőnk. :)

2009. okt. 1. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Aha, értem már. :) Sok sikert!
2009. okt. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!