A dióhoz milyen lekvár megy?
Figyelt kérdés
Én szederre vagy sárgabarackra gondoltam. Jók ezek vagy valami másat?2013. máj. 10. 18:42
2/8 anonim válasza:
A sárgabarack nagyon jó szerintem, én így szoktam rakott palacsintát csinálni és finom:)
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor a szeder semmiképpen nem?
2013. máj. 10. 18:50
4/8 anonim válasza:
Én is sima barackra gondolok...szederrel nekem fura.
5/8 anonim válasza:
Sárgabarack szerintem is. a szeder nagyon édes hozzá, de egy kis citromlével, citromhéjjal akár finom is lehet együtt a dióval.
ki kell próbálni:)
6/8 bumbi02 válasza:
A szeder is stimmel..:) Nekem előbb jutna eszembe a szeder, vagy az áfonyalekvár a dióhoz, mint a barack:) Nekem a barack túl édes lenne a dióhoz. Az áfonya,szeder, esetleg szőlőlekvár (próbáljátok ki otthon, nagyon finom:) ) nem az az édes mázos, hanem van egy kis fanyarsága is, mint a diónak, de közben persze édes, mint ahogy az egy lekvárnak a dolga.
7/8 DarkLantern válasza:
Hát mamám mindig szilvalekvárt használ a zserbóhoz. Az meg gyakorlatilag tészta, dió, meg lekvár.
A szilva sem feltétlenül édes, és tutira megy a dióhoz. Felénk legalábbis:)
8/8 anonim válasza:
Nekem kapásból a baracklekvár jut eszembe. Nagyon finom együtt, mi a zserbót is házi baracklekvárral csináljuk. Együtt összességében nagyon finom szokott lenni, mondjuk a tésztába kevesebb cukrot teszünk, mint amennyit a recept ír. :)
Viszont a szeder is jó lehet, bár ilyet még nem ettem, egyszer szívesen kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!