Van itthon egy csomag fehér spárgám. Mit készíthetnék belőle egyszerűen és gyorsan?
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, hogy csak kipróbált receptet írjatok, linkeljetek. Köszönöm!2013. máj. 10. 14:55
1/7 anonim válasza:
Spárgakrémleves. Sajnos most receptet nem tudok linkelni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azt elfelejtettem, hogy nem levest ennék.
2013. máj. 10. 15:08
3/7 anonim válasza:
Én csak meg szoktam pucolni, a fás végét levágom, majd 5 percig főzöm, utána vajra dobom, sajttal megszórom, amit kicsit rásütök, de itt találsz rengeteg receptet spárgával:
4/7 anonim válasza:
Tepsis spárga? Főzd meg picit sós-cukros vízben (a cukor fontos, ez hozza ki az ízét), tekerd körbe szalonnával, szórd meg sajttal és told be a sütőbe, hamar megpirul:) kivajazhatod alatta a tepsit. Borssal, szerecsendióval fűszerezve isteni, esetleg füstölt sajttal.
5/7 bumbi02 válasza:
Spárgás, gombás omlett.:) Gombát és a karikákra szelt spárgát kevés vajon megpirítod, majd rá a tojás, aztán omlettként elkészíteni:) Fűszernek só,bors szerecsendió:)
6/7 anonim válasza:
Megpárolom vajon, de csak a végén sózom, borsozom egy kicsit. Pirítok zsemlemorzsát és a párolt spárgát beleforgatom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végül megsütöttem leveles tésztában brokkolival, tojással és tejföllel keverve. De hamarossan mindegyitek receptjét kipróbálom. Rájöttem, hogy milyen jó is a spárga :-) És eddig szerecsendiót sem használtam, kivéve házi jäger készítéséhez :-)
2013. máj. 12. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!