Van itthon egy csomag pulykamellem, ha igy elkészítem jo lesz?
Figyelt kérdés
Szoval felszeleteltem,kikloffoltam,picit soztam borsoztam.Egyenként tettem bera egy kis kocka füstölt eidam sajtot,füstölt szalonnat es egy kis sonkát,betekergettem es kiolajozott tepsire ráraktam.Megszortam még pici soval borssal és kari füszerrel,es a tetejüket megolajoztam.Letakartam foliaval es ugy sütöm forró sütöben,majd ha már megsült még akarok rá reszelni sajtot.Szerintetek milyen lesz?2009. jún. 20. 11:17
1/8 A kérdező kommentje:
nem bere hanem bele :D
2009. jún. 20. 11:18
2/8 A kérdező kommentje:
Má nemsoká kész lesz :D
2009. jún. 20. 11:33
3/8 anonim válasza:
Tuti fincsi. Ehhez hasonlót én is szoktam csinálni, csak annyi extrát szoktam még csinálni, hogy a hús fokhagymás tejbe áztatom előtt kb 2 órát.
Jó étvágyat!
5/8 anonim válasza:
Éhes vagyok. :)
De még nincs kész a brassói :(
6/8 anonim válasza:
Körbe lehet tekerni bacon csíkokkal is és lehet bele más tölteléket,pl. kapros juhtúrót. Nálunk ez nagyon bevált. De biztos finom lesz a Tiéd is.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát ami epp volt még ittthon,en ugy allíttottam össze.Jovolt,megették :D
2009. jún. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!