Milyen lesz a hús ha zsemlemorzsa nélkül panírozok, tehát liszt és tojás vagy más sorrendeben kell? Szokta még így csinálni valaki?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 16:53
1/5 anonim válasza:
Elég sokan ezt hívják párizsi szeletnek. (Vagy sertésborda párizsiasan)
2/5 anonim válasza:
*Elég sokan, ezt hívják párizsi szeletnek. (Vagy sertésborda párizsiasan)
3/5 anonim válasza:
Finom, párizsi szeletnek hívják.
4/5 anonim válasza:
Akkor párizsiszelet,ha a sorrend: liszt,tojás,liszt.Ekkor a panír puhább,mintha morzsával készítenéd.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, végre egy hasznos válasz. ugyanis engem nem a neve érdekelt hanem h hogy kell morzsa nélkül:)
2009. szept. 29. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!