Ha fél óra helyett egy órát pihen a tészta, később nehezebb, rosszabb lesz vele dolgozni?
Figyelt kérdés
El kell mennem egy órára, de meg akarom csinálni a pizzatésztát addig, had keljen, és mikor hazajövök, akkor már csak csinálnom kell. Baj, ha fél óra helyett egy óra lesz a pihentetés?2013. máj. 3. 07:20
1/3 anonim válasza:
Mielött elmégy, tedd a tésztát letakarva a hütöbe, akkor nem lesz semmi baja, söt sokkal jobban lehet vele dolgozni.
Ha csak úgy otthagyod, akkor túlkel és rossz izü lesz.
2/3 anonim válasza:
Igen, baj, ha tovább kel, mint amennyi elö van írva. Túlkel és savanyú ízü lesz töle.
Ha viszont a hütöbe rakod, akkor ott lassabban kel, az állaga sokkal jobb lesz, könnyebb nyújtani. Én mindig elözö este - vagy legalább is pár órával korábban - állítom össze és hütöben kelesztem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 3. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!