Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha fél óra helyett egy órát...

Ha fél óra helyett egy órát pihen a tészta, később nehezebb, rosszabb lesz vele dolgozni?

Figyelt kérdés
El kell mennem egy órára, de meg akarom csinálni a pizzatésztát addig, had keljen, és mikor hazajövök, akkor már csak csinálnom kell. Baj, ha fél óra helyett egy óra lesz a pihentetés?
2013. máj. 3. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Mielött elmégy, tedd a tésztát letakarva a hütöbe, akkor nem lesz semmi baja, söt sokkal jobban lehet vele dolgozni.

Ha csak úgy otthagyod, akkor túlkel és rossz izü lesz.

2013. máj. 3. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, baj, ha tovább kel, mint amennyi elö van írva. Túlkel és savanyú ízü lesz töle.


Ha viszont a hütöbe rakod, akkor ott lassabban kel, az állaga sokkal jobb lesz, könnyebb nyújtani. Én mindig elözö este - vagy legalább is pár órával korábban - állítom össze és hütöben kelesztem.

2013. máj. 3. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 3. 07:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!