Tészta receptet kérek holnapra? (tészta és rá feltét)
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm2009. szept. 28. 11:41
1/1 anonim válasza:
Kb fél kg csiperkegomba felszeletelve, kevés olajon megpirítva aranybarnára. (Sokat felszív a gomba.) Amikor már majdnem kész, egy kis fej hagymát melléaprítani, üvegesre pirítani. Ha ez is megvan, húslevessel felönteni, vagy 3/4 kocka húsleves és annyi víz bele, hogy bőven ellepje, és a lényeg:
1 dl TOKAJI ASZÚ. Semmilyen más bor nem adja ugyanezt az ízhatást, más sokfélével próbáltam.
Fűszerként a lényeg a kakukkfű, de néha szoktam még tenni bele pici tárkonyt, petrezselyemzöldjét, borsot, majorannát, mikor hogy. Kb 20 perc alatt elfő a bor alkoholtartalma, és a víz is megcsappan. Esetenként utána lehet sózni, ha szerelmes a szakácsnő. Aztán összerottyantani 2 dl főzőtejszínnel, és máris mehet a tésztára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!