Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikróban elkészíthető ételeket...

Mikróban elkészíthető ételeket írnátok?

Figyelt kérdés

A munkámból kifolyólag nem tudok minden nap otthonról hozni főtt kaját. Már nagyon unom a szendvicseket, rendelni meg nem fogok, mert az drága.

Tudnátok olyan recepteket ajánlani ami bevált nektek? :)

2013. máj. 2. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz otthonról főtt kaját vinni?

Egyébként nálam a tésztás, illetve bögrés levesek váltak be, bár arra használtam őket, hogy betáraztam vagy egy tucatot, és amikor elfelejtettem kaját vinni, vagy tovább kellett bent maradni, amivel nem számoltam, akkor főztem belőlük. De azért a normális ételtől messze vannak :D

2013. máj. 2. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert nincs mindig úgy, hogy maradjon másnapra.

A tésztás levesek jók, de már unalmasak :c

2013. máj. 2. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Mikróban még sosem főztem.

Meleg szendvics készítésére már használtam.

Állítólag tökéletesen meg lehet benne főzni a zacskós leveseken kívül a virslit is, kevéske zsíron, olajon lehet tükörtojást is sütni. Másról nem tudok, persze ettől még lehet!

2013. máj. 2. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 2. 12:16
 5/6 lencsefőzelék ***** válasza:
A mikrót még melegítésre sem használom, nemhogy főzésre... Nem véletlenül tartja a kínai hagyomány, hogy: "Ne együnk olyan ételt, amely besugárzásnak vagy mikrohullámú sütő sugarainak volt kitéve."
2013. máj. 2. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Betyár régi, ősi "kínai hagyomány" lehet az, amelyik a mikrohullámú sütő ártalmaitól akar megvédeni. :))))
2013. máj. 3. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!