Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a véleményetek Gordon...

Mi a véleményetek Gordon Ramsay-ről?

Figyelt kérdés
Szerintem hatalmas figura, emellett kiváló szakember. Igaz kicsit érdekes a stílusa, de ha bunkó is, az azért van, hogy a beosztottjai még jobbak legyenek.
2013. ápr. 30. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, szerintem eddig a legjobb szakember, akiket a tv-ben láttam. Percek alatt képes összeállítani akármilyen kaját, nem variálja túl, olyan egyszerűen, de nagyszerűen csinálja, ahogy én szeretem, szeretném! :)))
2013. ápr. 30. 15:54
 2/5 bumbi02 ***** válasza:
100%

Általában 3 vélemény van róla. Az egyik aki csak a tévéműsoraiból ismeri, bejön neki a bunkóstílus, és ezért bírja. A másik aki szintén a tévéműsoraiból ismeri, nem tetszik a bunkóstílus, ezért azt mondja h csak showman, amúgy meg átlagos séf. A harmadik, aki meg ismeri is a munkásságát..:) Nem lehet átlagos séfnek nevezni, hiszen ha jól tudom még most is 14 Michelin csillagos étterme van - a Claridge idén vesztette el - , amit nem sokan mondhatnak el magukról. Igazából a bunkó stílus egyrészt showműsor, másrészt pedig a konyhán vacsoraidőben nincs rá idő hogy: Kérlek, süsd meg jobban, legközelebb jobban figyelj rá, semmi baj...És amúgy aki jobb akar lenni, annak jót tesz a bunkó stílus. Engem is hordott már le úgy az egyik munkahelyen a séf, az összes pincér előtt, hogy csak pislogtam. De utána 5x annyira figyeltem oda mindenre, hogy ne ismétlődjön meg.

Amúgy összegezve: én bírom, elég sok munka van a háta mögött, és a "showmankedés" inkább neki egy egyszerűbb pénzszerzési és egonövelési módszer. A Gordon Ramsay Holdingot apósával irányítgatja nagyrészt, inkább az üzletben van ott, és egy név, mintsem egy-egy konyhát konkrétan ő irányítson. Persze minden éttermében figyelni kell rá, hogy az ő neve fémjelezi az éttermet, és csak olyan étel szerepelhet az étlapon, csak olyan mehet ki, amit ő is elfogadna. Tehát, ha bemegyünk a Savoy Grillbe, nem Gordon Ramsay fog nekünk főzni, (még csak nem is Andy Cook, az ottani séf), de olyan ételt kapunk, ami "Gordon Ramsay minőség"..: ) Azt hiszem még mindig a Claridgeben a séf Ramsay, de még ott se ő főzi az ételt.. Inkább csak az ő fantáziájának találmánya.:)

2013. ápr. 30. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megcsinál nekem egy sóletet vagy babgulyást 15 perc alatt, akkor elismerem, hogy jó. :-)
2013. máj. 1. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok!

Igazából sokáig azt hittem, hogy ő is egy a sok közül. Amikor megnéztem a sorozatot, amelyben a csőd szélén álló szállodákat, éttermeket rázott helyre, akkor mondtam, hogy ez az ember nem semmi! Nemcsak főzni tud, de az üzlethez is nagyon ért, és valójában ha a vendéglátóiparban valaki talpon akar maradni, bizony a teljes-körű igény-kielégítést tudni kell biztosítani.

(Én magam is mint háziasszony, és mint nyugdíjas gazdasági szakember, igazából akkor ismertem el magamban az ő nagyságát!)

2013. máj. 1. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedvelem és szeretem őt+ a műsorait is! Hatalmas figura! Jókat főz és jók a beszólásai is! Nekem még Heston Blumenthal is tetszik! Ő is nagy kedvencem! Ő neki is jó műsorai vannak! Érdekes és jó kajákat csinál!
2013. máj. 6. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!