Üdv! 3 tortalapot szerettem volna, de csak 2 sikerült. Nagyon csúnya lenne, ha az alját babapiskótával tenném ki?
Figyelt kérdés
Muszáj, hogy 3 emeletes legyen, mert olyan tortát szeretnék, aminek a széle babapiskótákkal van kirakva és szalaggal körbekötve. Ehhez pedig szerintem a 3 lapos torta mutat jól. Köszönöm!!! :)2013. ápr. 30. 12:38
1/8 anonim válasza:
Keress rá, sok olyan torta van, aminek az alsó lapja vagy omlós (linzerszerü) tésztából van, vagy keksz/piskóta összegyújva vajjal.
Vagy sütsz még egy lapot külön ugyanabból a fajtából, ami a másik kettö lesz.
2/8 anonim válasza:
Tudok egy 2 tojásos olajos piskótát, ami nagyon finom. szerintem ezt gyorsan megsütöd a tortaformádban és tökéletes lesz a magassága.
Írj, ha írjam :)
3/8 A kérdező kommentje:
már mindent megcsináltam ehhez a tortához... :/ lehet, hogy sütök még egyet, csak félek, hogy kiszaladok az időből! nagyon rossz lenne babapiskótával???
2013. ápr. 30. 12:46
4/8 anonim válasza:
én inkább középső rétegnek tenném a babapiskótát
5/8 A kérdező kommentje:
és ha úgy raknám, hogy 1 lap sütött piskóta, 1 lap babapiskóta? és így 4 lap lenne. meg azért sem tudok újat sütni, mert ez olyan torta, amit a formában kell összerakni. és nekem csak 1 van :(((
2013. ápr. 30. 12:55
6/8 anonim válasza:
Milyen a krém? Mert ha jó szottyos a krém, akkor megpuhítja a háztartási kekszet is és én inkább azzal csinálnám, az lenne a középső réteg. Egy csomó torta van, aminek direkt keksz az egyik rétege. És olyan, mintha tészta lenne. Persze a babapiskóta sem rossz!
7/8 anonim válasza:
ha van darált kekszed, egy kis lekvárral, kávéval (ha illik a tortához) összegyúrod, és kirakod a tortaforma alját. lehet, hogy a piskótadarálék is jó. olyasmi legyen, mint a kókuszgolyóé.
szóval ez lenne a legalsó lap, aztán mehet a többi, ahogy eredetileg képzelted.
tehát laponként megkened a tortaformában, kicsit lehűtöd, majd lepattintod a formát és csinálhatod babapiskótás oldalát is.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. ápr. 30. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!