Kockázott pulykacombból mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 21:37
1/8 anonim válasza:
Pörköltet, rizses húst, brassóit, borsos tokányt,...
2/8 anonim válasza:
Befűszerezed v pácba forgatod és kisütöd. Mellé akármilyen köret illik.
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha evidens kérdés... de sima egyszerű sült húst sütőben hogyan kell csinálni? (legyen szó karajról vagy pulykacombról)
2013. ápr. 29. 22:02
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam a sült húst h tepsibe teszek zsírt, abba teszem a fűszerezett húst. Alufóliával befedem a tepsi tetejét és (attól függően h milyen fajta hús) kb fél órára hagyom párolódni alacsonyabb hőfokon. A fóliát csak óvatosan szedem le. Megszúrom a húst a legvastagabb részen. Ha könnyen belecsúszik a villa akkor már nem kell rá a fólia, de ha nem akkor még vissza kell tenni rá kicsit. Ha lejött róla az alufólia akkor feljebb veszem a hőfokot és már csak néha meg kell forgatni. Akkor jó ha megpirult. Attól függ, hogy szereted. Én szép barnára szoktam sütni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindegyikőtöknek! És víz nem kell alá, hogy ne égjen le?
2013. ápr. 29. 22:24
7/8 A kérdező kommentje:
De jó, köszi! Épp vettem tárkonyt :)
2013. ápr. 29. 22:25
8/8 anonim válasza:
Én vizet nem szoktam. Csak zsírt, de azt nem szabad kispórolni. Sosem égett le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!