Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fantás túrós sütemény?

Fantás túrós sütemény?

Figyelt kérdés
Most szeretném megsütni, de minden receptben csak vaníliás pudingot szerepel. Falun lakom, már nincs nyitva semmilyen bolt és csak csokis pudingporom van. Szerintetek az jó? Még egy kérdés. A receptben annyit írnak hogy a fantát a pudinggal sűrűre főzöm. A tejet kell helyettesíteni a fantával és simán megfőzni mintha rendes pudingot készítenék? Szoktam sütni, de nem tudom elképzelni hogy a fantával főzöm meg a port. Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2013. ápr. 27. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

szia.

Mi egyszer próbáltuk ki csokis puding+kólával hááát nem volt az igazi, szóval nem hiszem, hogy a fantához menni fog a csokis puding.

Egyébként igen a fanta helyettesíti a tejet. Felteszed a tűzre a fantát és amikor már forr akkor (az előre kikevert azt is fantával keverd ki) beleteszed a pudingot és rögtön keverd. Nagyon hamar össze fog sűrűsödni, összeugrik, utána már nem is kell főzni, elzárhatod a gázt alatta nyugodtan.

Jó sütögetést:)

(Egyébként egyik kedvenc sütink)

2013. ápr. 27. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Én is ettől féltem hogy a csokis puding meg a fanta nem fog egymáshoz menni :( de kipróbálom :D
2013. ápr. 27. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

lehet neked meg pont ízleni fog:)

ha kész "küldj" egy szeletet:)

2013. ápr. 27. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
általában ha sütök, kiveszem a sütőből, felszeletem és már nincs mire elmosogatok :D :D de majd lélekben küldök :))
2013. ápr. 27. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ez valahogy nálunk is így megy.

mire észbe kapok a kisfiam és a férjem már csak a morzsát hagyja a tányéron:):)

2013. ápr. 27. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy nem lesz jó szerintem. Próbáld meg étkezési keményítővel plusz vaníliás cukorral összefőzni.
2013. ápr. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!