Jó ötlet ez igy a süti?
Május 1én retró buliba vagyok hívatalos , sütit kell vinni a csajoknak : A buli lényege ,hogy május 1én rendezünk mint a 80 as években felvonulás stb retró kaják . Arra gondoltam ,hogy kókusz golyót ,és diós rácsost vinnék .
bármilyen más ötletre is érdekel .
Köszönöm
Nagyon jó, de én inkább kókusztekercset csinálnék, mert akkor a vásározók, (még ma is )azt árultak minden sátorban.
a neten megtalálod hogyan kell készíteni, nem nehéz. szép és finom is. még a törökméz volt nagy divat,azt is lehet házilag, de piaci édességárusoknál lehet is kapni.
ja meg a barackmag süti, de ahhoz sajnos spec. sütőforma kell.
Muffin NEM volt a 80-as években. A kókusz tekercs jó ötlet.
Többféleképpen lehet ízesíteni. De menő volt a zserbó is.
Köszönöm !!
Nekem is a zserbó jutott eszembe és a néger kocka :ezeket azért nem csinálom mert a keresztanyám csinálja minden bulira mert ebben ő verhetetlen és tuti ,hogy most is ezt hozza ..
A kókusztekercs jó ötlet ,és még mellette a golyó is belefér .
még a rizskochon gondolkodom ,és vinnék hozzá málna szörpöt ..
A buli 1 szöllös tanyán lesz kb 50 en leszünk : Nem kell sokat csinálnom semmiböl mert minden csaj fog sütit ,hozni . A pogit azért nem mert azt alapobol minden ilyen családi bulira rendelünk 3kg fornetist vegyesen ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!