Vaddisznópörkölthöz milyen desszert illik? Sok embernek lesz!
Én multkor :A vaddisznó pörihez képviselő fánkot ,mézes krémest , kokusz golyót ,és medvehagymás pogit csináltam ..
Mi 15 en voltunk ..
De mindegy szerintem,hogy miket csinálsz. most már van friss eredei gyümölcs a piacokon esetleg abból gyümölcs tortát :
Valami hűsítő, jéghideg madártej, de lehet kapni fagyitortákat is, bár elég drágák. olcsóbban is ki lehet jönni nagydoboz fagyival, kiadagolni fogyasztás előtt, egy kis olvasztott csokival megcsorgatni, tejszínhabbal megkoronázni.
vagy rizspudigkehely, sok gyümölccsel, tejszínhabbal.
Hú, nagyon köszönöm h ennyien válaszoltatok.
Igen, a vörösbor kell mindenképpen. Az az igazság h én is csak vendég leszek, és vmit szeretnék vinni a nagy buliba, a kertünk végében lesz egy borospincében. Én eredetileg pl almás lepényre gondoltam, de kelt tésztából, vagy morzsalepényre, mert abból sokat tudnék vinni. De igazatok van a gyümölcsösökkel kapcsolatban is. Mindenkinek köszi a választ! Üdv Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!