Milyen krémmel töltsem meg a barbi tortát?
A külsejét, a szoknya részét tejszínnel fogom bevonni, de belülre nem tudom mit kenjek. Vagy béna dolog lenne a piskótalapra pudingot kenni? Légyszi segítsetek, mert ezt sütnék a lánykámnak a szülinapjára. Nem vagyok nagy cukrász mester, tehát nem tudom milyen könnyen elkészíthető tortakrémek léteznek.
Köszönöm a segítséget.
De töltheted ilyennel is
főzöl 3-4 deci tejjel pudingot, amilyet akarsz, megvárod mig kihül, közben kikeversz egy margarint 25dkg, 10-15 dkg porcukorral kis citromlével. Ha kihült a puding összekevered a vajas krémmel és már töltheted is.
Ugyan igy csinálhatsz csokis krémet, citromlé helyett kakaóporral, vagy kakaós pudingot főzöl meg stb.Csinálhatod úgy is, hogy vaniliásra csinálod az egészet aztán megkened vele a lapot és pakolsz rá friss gyümiket... ezt a krémet úgy variálod ahogy akarod.
Csinálhatsz még tejszinhabos gesztenye krémet, ha már úgyis tejszinhabozol :)
Felvered a tejszint, keversz bele izlés szerint cukrot és ledarált vagy átnyomott gesztenye masszát. A habba ha diszitesz tegyél habfixálót úgy tartósabb. Meg a krémbe is ha gesztenyéset csinálsz.
Remélem segitettem és szép lesz a szülinap is. :)
nagyon fini pudinggal, mi símán azt szoktunk a piskótába kenni ha akarunk valami nyalakodni valót csinálni, vagy piskótára éhezünk meg
mondjuk csinálhatsz puncsot, az úgyis rózsaszín, meg a barbihoz :)
Epresre, málnásra gondoltam én is, marcipán díszítéssel.
Az olyan "barbisabb", mint a gesztenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!