A pudinghoz miért csak kihűlve lehet hozzákeverni a margarint?
Figyelt kérdés
Krém recept úgy van, hogy meg kell főzni a pudingport, kevés cukorral. Külön habosra keverni a margarint a többi cukorral, és ha kihűlt a puding, akkor összekeverni őket. Miért kell megvárni, hogy kihüljön a puding?2013. ápr. 21. 16:32
1/3 anonim válasza:
Hát mert elolvadna a margarin!
És az nem olyan, hogy ha lehűl, akkor ugyanúgy visszadermed!
A margarinban van 30-40% növényi zsiradék, a többi víz.
Ha felolvad, ez kettéválik. És se az olaj, se a víz, nem dermed meg újra.
2/3 A kérdező kommentje:
ahhha!! Köszi!
2013. ápr. 21. 16:45
3/3 anonim válasza:
Igen, ,meg kell várni, hogy kihűljön a puding. addigra már jó kikevered a margarinos krémet és a kihűlt pudinggal elkevered.
ha meleg pudingba kevernéd kiválna a zsír és a folyadék, ahogy már írták. vissza lehet ugyan dermeszteni, de nagyon rossz állaga lesz az így elkészített krémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!