Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pudinghoz miért csak kihűlve...

A pudinghoz miért csak kihűlve lehet hozzákeverni a margarint?

Figyelt kérdés
Krém recept úgy van, hogy meg kell főzni a pudingport, kevés cukorral. Külön habosra keverni a margarint a többi cukorral, és ha kihűlt a puding, akkor összekeverni őket. Miért kell megvárni, hogy kihüljön a puding?
2013. ápr. 21. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát mert elolvadna a margarin!


És az nem olyan, hogy ha lehűl, akkor ugyanúgy visszadermed!

A margarinban van 30-40% növényi zsiradék, a többi víz.

Ha felolvad, ez kettéválik. És se az olaj, se a víz, nem dermed meg újra.

2013. ápr. 21. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
ahhha!! Köszi!
2013. ápr. 21. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, ,meg kell várni, hogy kihűljön a puding. addigra már jó kikevered a margarinos krémet és a kihűlt pudinggal elkevered.

ha meleg pudingba kevernéd kiválna a zsír és a folyadék, ahogy már írták. vissza lehet ugyan dermeszteni, de nagyon rossz állaga lesz az így elkészített krémnek.

2013. ápr. 21. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!