Hogyan/mivel dobjátok fel a panírt?
Holnap rántott husit fogok sütni, a csirkemellek már be vannak áztatva fokhagymás tejbe. Szeretném ha a panír is nagyon jól sikerülne, ti hogyan csináljátok? Nekem az utóbbi időben papír keménységű lesz :S
Mindenkit felpontozok :)
Először is, a húst ne áztasd, csak annyika tej legyen rajta, amennyit fel is fog nagyjából szívni. utána papírtörlővel töröld meg, mielőtt kezdenéd panírozni.
a hagyományos panírnál én a tojásba egy tojás helyett egy jókanál tejfölt is teszek és habverővel simára keverem. puha paplanos lesz a panír tőle.
variációk a panírra még: a zsemlemorzsába reszeltsajt, manduladarálék, zöldfűszerkeverék.. stb.
van, aki kukoricapehelybe forgatja.
én kirántott húst mindig így készítek, es imadom:
fuszeres (chilis...) kefirbe aztatom a husit... ha sietek 10perc, ha nem 1-2 nap sem art neki.. aztan zsemlemorzsaban megforgatom. vagy neha kekszmorzsaban(haztartasi keksz) ezutobbit kulonosen csirkemellhez..
De a sajt, es a zoldfuszerek kulonosen jok ;)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!