Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csinált már valaki ilyet?

Csinált már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan kell pontosan? Bármilyen krumplival jó? Átsül? Hány fokon kell sütni?

2013. ápr. 17. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetöleg ne lisztes krumplit vegyél hozzá.

Itt van egy recept, ez az alapötlet, a módszer le van irva benne, meg a höfok is:

[link]

Tölteni szalonnaszeletekkel, sajttal, hagymával stb lehet. Nagyon finom, különleges, és egyszerü elkészíteni

2013. ápr. 17. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Húúú! Igen, nekem is nagyon tetszik! :)

Még én sem csináltam, de mindenképpen ki akarom próbálni!

Szépen bevagdosod a krumplit, aztán teszel közéjük vajat, sajtot, szalonnát, hagymát, kolbászt, vagy amit akarsz majd beteszed a sütőbe és megsütöd, majd öntesz rá tejfölt vagy tejszínt és megszórod reszelt sajttal, aztán visszateszed pár perce még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a krumplira. Ezután a tetejére is teszel egy kis tejfölt és megszóród apróra vágott újhagymával, snidlinggel, petrezselyemmel. Majd tálalod! :)

Neten is találsz róla sok receptet! Én ilyen néven is találtam róla dolgokat! Hasselback, Hasselback burgonya, Hasselback krumpli, stb.

Nézz utána neten!

Nosalty-s receptet is linkelek ide:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 17. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, már sül is :)

Bár kicsit összevariáltam a recepteket...

Bevagdostam a krumplit kivajazott tepsibe tettem aztán paprikás fűszersót tettem rá végül tejföl és a tetejére sajtot reszeltem. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle :)

2013. ápr. 17. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

De szuper ötlet! köszi :)

majd leírhatod milyen lett

2013. ápr. 17. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

No ilyenkor szoktam mondani: mennyi ész! ... és mind a másé!

Szóval aki ezt a kaját kitalálta, egy zseni, egy konyhatündér, nevezzük akárminek, ez egy fantasztikus!

2013. ápr. 18. 08:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem ilyen jól nézett ki, mint a képen bár máshogyan csináltam, mint ezt kellett volna. Sajnos esztétikailag kicsit nagyon más lett, de finom :) talán sok tejfölt tettem olyan rakott krumpli feeling lett. Na meg nem hagytam jó ropisra féltem, hogy nem fog megsülni és fólia alatt sütöttem 25 percet aztán vettem csak le. Legközelebb a recept alapján csinálom :)
2013. ápr. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!