Csinált már valaki ilyet?
Lehetöleg ne lisztes krumplit vegyél hozzá.
Itt van egy recept, ez az alapötlet, a módszer le van irva benne, meg a höfok is:
Tölteni szalonnaszeletekkel, sajttal, hagymával stb lehet. Nagyon finom, különleges, és egyszerü elkészíteni
Húúú! Igen, nekem is nagyon tetszik! :)
Még én sem csináltam, de mindenképpen ki akarom próbálni!
Szépen bevagdosod a krumplit, aztán teszel közéjük vajat, sajtot, szalonnát, hagymát, kolbászt, vagy amit akarsz majd beteszed a sütőbe és megsütöd, majd öntesz rá tejfölt vagy tejszínt és megszórod reszelt sajttal, aztán visszateszed pár perce még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a krumplira. Ezután a tetejére is teszel egy kis tejfölt és megszóród apróra vágott újhagymával, snidlinggel, petrezselyemmel. Majd tálalod! :)
Neten is találsz róla sok receptet! Én ilyen néven is találtam róla dolgokat! Hasselback, Hasselback burgonya, Hasselback krumpli, stb.
Nézz utána neten!
Nosalty-s receptet is linkelek ide:
Köszönöm, már sül is :)
Bár kicsit összevariáltam a recepteket...
Bevagdostam a krumplit kivajazott tepsibe tettem aztán paprikás fűszersót tettem rá végül tejföl és a tetejére sajtot reszeltem. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle :)
De szuper ötlet! köszi :)
majd leírhatod milyen lett
No ilyenkor szoktam mondani: mennyi ész! ... és mind a másé!
Szóval aki ezt a kaját kitalálta, egy zseni, egy konyhatündér, nevezzük akárminek, ez egy fantasztikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!