Mi a véleményetek a mostanság kapható béliszín rólokról?
Figyelt kérdés
Vettem és isszonyatos rossz volt meg se közeleti azt amit még a 80 as években lehetet kapni .. Pedig az eskimó márkát vettem meg..2013. ápr. 16. 09:01
2/6 anonim válasza:
Ilyet már én is vettem ,nekem se ízlett.
3/6 anonim válasza:
A "retro" sem látott bélszínt, de legalább finom volt.A lányom még mindig emlegeti, de a mostani már semmire sem hasonlít.Marad a jó öreg házi fasírt, azt legalább tudom miből van, és úgy fűszerezem, ahogy nekünk ízlik.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nevetséges, hogy egyáltalán bélszín néven merik emlegetni
5/6 anonim válasza:
Akkor még nem próbáltad az Aldisat, na az az igazi kulináris katasztrófa...
6/6 anonim válasza:
multkor koliban hétvégén sütögetett az egyik haver. megkínált, mivel még nem kóstoltam elfogadtam. mondtam is neki hogy ez olyan mint a fasírt, semmi más egyebet nem éreztem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!