A cukrászdai több lapos süteményekben a krém miből készül? Szerintem nem főzőpuding.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 08:10
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen sütire gondolsz..
De van ami főzött krém(lisztes,vagy mézes), vajas krém..
2/7 anonim válasza:
A puddingos krémeket nem készitenek komolyabb helyeken, hanem anélkül fözik a krémeket, frissen, tojásból meg (ha olyan a recept) liszt/keményitöböl, ezt izesitve.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát pl. extra szelet. Nem találtam olyan képet a google-n, amilyen a mi cukrászdánkban.
2013. ápr. 12. 08:33
4/7 A kérdező kommentje:
Én is puding nélkül szoktam krémet főzni, de az említett extra szeletre keresve itt csak pudingot nyomattak, és szerintem nem puding, hanem valamilyen vajas krémre tippelek, vagy tejszínesre. De nem vagyok cukrászsütikben konyhatündér.
2013. ápr. 12. 08:34
5/7 anonim válasza:
Legközelebb kérdezz rá.
Ha félnek,hogy a recept kell,akkor mondd,hogy nem,csak 1-2 dologra allergiás embernek viszed.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem így megy, mert a cukrászdában dolgozó eladó hozzá sem szagol ahhoz, hogy mit árul, az miből készül.
2013. ápr. 12. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!