10 dkg vaj helyett mennyi zsírt?





Nehogymár zsíron süsd ki.
Olíva olajon süsd ki, egy deci max elég lesz :)










Mivel a vaj 80 %-os zsírtartalmú, zsírból 8 deka kell, sima olajból 0,8 deciliter, 10 dekára vetítve.
Oliva ugyanolyan rossz választás különben, mint a zsír. mindegyiknek van íze, ami a vajhoz nem hasonlít semennyire sem.Akkor inkább a natúr napraforgóolaj.
ez csak a privát véleményem.





3.: szerintem viszont az olíva olaj íze kellemes, nem zavaró.
Én a rendes palacsintát is abban sütöm, igaz azt én sajttal, sósan eszem. Viszont az amerikai palacsinta nem édes, hanem semleges alapjáraton, ezért is öntik nyakon mézédes szirupokkal. A lényeg az, hogy szerintem nem zavaró az olívaolaj íze - a zsíré viszont kifejezetten az.
A napraforgóolajat én nem kedvelem annyira, ezért nem is használom.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!