Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kis segítséget kérnék....

Egy kis segítséget kérnék. Miket tudok főzni ebben a hónapban (április, ha mindösszesen 9000ft-on maradt étkezésre?

Figyelt kérdés

a fagyasztóban/kamrában található:

Csirkecomb alsó/felső kb 12db

Csirkemell 3kg

kevés darálthús(15dkg maximum)

kb 30dkg kolozsvári szalonna

fagyasztott brokkoli,zöldségkeverék

3 liternyi paradicsompüré/sűrítmény

hagyma,krumpli

30tojás

konzerv kukorica,ananász

rizs/barnarizs

rizsliszt,zabpehelyliszt,kukoricaliszt

fűszerek,só,xilit

olaj

Most derült ki,hogy glutén érzékeny és inzulinrezisztenciás vagyok így kenyeret ilyesmit nem veszek/vehetek.

(sajnos a fizetésem többi része elmegy most kivizsgálásokra 2 babát már elveszítettük,és most terveznénk lassan a harmadikat)

A maradék 9000ft maradt hogy kiegészítsem az éléskamrám, egész hónapra.

Köszönöm ha tudtok segíteni.

2013. ápr. 7. 17:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A "férjemnek" semmilyen allergiája nincs.

Nekem van inzulin rezisztenciám és glutén érzékenységem.

Nem ehetek péksütiket..stb csak glutén mentes ételeket,és olyanokat ami diétás,vagy diétásan van elkészítve.

2013. ápr. 9. 08:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, mindenkit megkövetek, akit megbántottam. egy másik kérdésnél volt a férj lisztérzékeny, és azzal kevertem össze. Most spec. én voltam figyelmetlen, belátom...
2013. ápr. 9. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!