Szoktatok a paprikás krumpliba nokedlit főzni?
Miért kell ezen ennyire kattogni? :D
Nem azért kell bele a nokedli, hogy laktatóbb legyen, hanem azért, hogy finomabb legyen. Van aki így készíti, más aki meg máshogy. Olyat is láttam már, hogy valaki virslit rakott bele, én például azzal meg nem enném, a világból ki tudnak vele kergetni. Meg azzal is ha "leveses". Leveses legyen a krumplileves, ne a paprikás krumpli, legalábbis nekem. Kenyérrel meg pláne nem tudnám magamba erőltetni, más meg azzal eszi.
Ez ízlés kérdése, ki így szereti, ki úgy, tehát igazából nem vita tárgya.
Szerintem ilyen nincs, hogy KELL vagy NEM bele! Én is szoktam bele rakni, mert így főzte édesanyám gyerekkorom óta. Ez szerintem szokás kérdése, mint sok más étel, van, hogy az ország egyik felén így ismerek, másik felén úgy, ezért kár itt puffogni, hogy az már nem paprikás krumpli.
Én pl a töltött káposztát édes káposztába töltöm és paradicsom lében főzöm és nem tudnám megenni a savanyú káposztában és vízben főzött töltött káposztát. Nem azért mert nem úgy kell csinálni, hanem én a szabolcsi káposztát szoktam meg és azt szeretem, máshogy nem tudnám elképzelni.
Egyébkén teszek a paprikás krumpliba nokedlit, nem annyit, hogy álljon benne a kanál, ugyanúgy van leve és tejföllel kenyérrel eszem.
Egyébként a kenyér is ugyanúgy hízlal, mint a tészta :)
Jézus :D hát egyeseknek komoly pszichés gondjaik vannak,ha ilyen dühkitöréseket produkálnak a nokedlitől a paprikáskrumpliban.
Én van,amikor szaggatok bele,ha nincs kedvem ezzel szarakodni,akkor nem . Mindkét verziót nagyon szeretem,jó sok tejföllel. Én pl kenyeret nem eszek hozzá,mégsem dagad ki az ütőér a nyakamon és ered el az orrom vére ha meghallom,hogy valaki kenyérrel eszi :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!