Mi van akkor ha fekete színű a pacal?
Figyelt kérdés
Fagyott állapotban normál színű volt, mire megfőtt befeketedett, az illata nagyon jó, de még nem kóstoltuk meg. Lehet hogy öreg volt a tehén? Egyéb ötletek?2013. ápr. 6. 17:22
1/5 anonim 



válasza:





Ne egyétek meg !!! Valószínüleg nem jól let megtisztitva ..
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen előfordulhat boltban kapható fagyasztott pacallal?
2013. ápr. 6. 17:34
3/5 paya válasza:
kb 4 éve találkoztam én is ilyennel.I.osztályu előfözött csikozott német pacalt vettem és az is megfeketedett.nincs baja(genetikai rendelleneség,mint az albinoság vagy mi,azért tudom mert sok szakácsot megkérdeztem)de szarul néz ki igy én kidobtam.vendégeimnek nem adok ilyet.
4/5 doboszoli 



válasza:





Mi van akkor? Valószínűleg éjszaka..))
De komolyra fordítva. Túl vagyok néhány kiló pacal megfőzésén, ilyennel még nem találkoztam. Miután rendellenes jelenség, az okát pedig nem tudom, jó érzéssel nem főzném meg.
5/5 anonim válasza:
Tegnap vettem konyhakész csíkozott mirelit pacalt. Főzés közben teljesen besötétedett, szinte fekete lett. Méghozzá úgy, hogy a tetejétől kezdett feketedni, majd haladt lefelé. Végül az egész tiszta fekete lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!