Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lé, amiben az olajbogyó...

A lé, amiben az olajbogyó úszik, mennyire hasznos?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenkinek ismerős a zacskós olajbogyó, ami egy bizonyos, vizes lében úszik. Arra lennék kíváncsi, hogy abban vannak-e olyan egészséges anyagok, mint magában az olajbogyóban vagy az olívaolajban, akár kis mértékben is? Érdemes valahogy felhasználni?

2013. ápr. 4. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne hasznod dolog és felhasználni sem kell. Én ki szoktam önteni.
2013. ápr. 4. 21:03
 2/6 Dombospeter válasza:

a zacskós általában csak sós lében van,azt öntsd ki!

ha drágább üvegest veszel az már lehet hasznos olivaolaj,de akkor rá van írva!

2013. ápr. 4. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha zacskósan veszed az olívabogyót már így is a legalja minőséget veszed, szóval ne vesződj a levével. Meg én utánaönteném a bogyókat is és legközelebb vennék rendeset.
2013. ápr. 4. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a finom sós lé a legjobb része inn mindig meiszom nem tudom menyire hasznos de nekem bejönn.
2013. ápr. 4. 22:38
 5/6 NightV válasza:
A zacskóséban semmi nincs csak tartósítószer.. nem mintha bio mániás lennék,de tényleg se élvezeti értéke se haszna a zacskós levének. Jobb minőségűek csak tengeri sós vízben vagy olivaolajban vannak. Mondjuk a sós vizet se lehet semmire használni szerintem.
2013. ápr. 5. 06:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Maga a lé nem ízlik, és mivel önmagában az élvezeti értéke nálam nulla, ezután is kiöntöm. Nem szeretnék olcsó tartósítószeres, sós vizet inni:)
2013. ápr. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!