A májgaluska miből készül?
Figyelt kérdés
Májból vagy májkrémből?
Májkrém alatt a pástétomot értem. ??
:)
2013. ápr. 3. 15:27
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Nyers csirkemájból szoktam, nekünk abból ízlik. Kipróbáltam már kenőmájassal is, nem mondom , hogy ehetetlen, de nagy a különbség a friss és kenős között.
ízre főleg, de állagra is.
3/5 A kérdező kommentje:
és csibemájból hogyan?botmixer segítségével,vagy csak apróra vágod??:)
2013. ápr. 3. 15:59
4/5 mustafa33 válasza:
apróra vágva. Mixelve túlságosan pép lenne. nem baj, ha marad benne néhány apró májdarabka.
5/5 anonim válasza:
Semmiképpen sem botmixerrel, csak deszkán késsel elkaparom.egy kis hártya marad , amit ki kell dobni. utána mehet rá egy tojás, zsemlemorzsa, bors, majoranna, kis só,petrezselyem. pihentetem. olyan állagúra szoktam, hogy vizes kézzel kicsi gombócokat formálok belőle,és a húslevesből kivett lében csendesen megfőzöm.
kanállal is lehet a lébe szaggatni, de az már akkor májgaluska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!