Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A májgaluska miből készül?

A májgaluska miből készül?

Figyelt kérdés

Májból vagy májkrémből?

Májkrém alatt a pástétomot értem. ??

:)



2013. ápr. 3. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Az igazi májgaluska igazi májbol készül :

De vannak olyan receptek amibe kenőmájast ,vagy májkrémet

tesznek .

[link]

[link]

2013. ápr. 3. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyers csirkemájból szoktam, nekünk abból ízlik. Kipróbáltam már kenőmájassal is, nem mondom , hogy ehetetlen, de nagy a különbség a friss és kenős között.

ízre főleg, de állagra is.

2013. ápr. 3. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
és csibemájból hogyan?botmixer segítségével,vagy csak apróra vágod??:)
2013. ápr. 3. 15:59
 4/5 mustafa33 ***** válasza:
apróra vágva. Mixelve túlságosan pép lenne. nem baj, ha marad benne néhány apró májdarabka.
2013. ápr. 3. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem botmixerrel, csak deszkán késsel elkaparom.egy kis hártya marad , amit ki kell dobni. utána mehet rá egy tojás, zsemlemorzsa, bors, majoranna, kis só,petrezselyem. pihentetem. olyan állagúra szoktam, hogy vizes kézzel kicsi gombócokat formálok belőle,és a húslevesből kivett lében csendesen megfőzöm.

kanállal is lehet a lébe szaggatni, de az már akkor májgaluska.

2013. ápr. 4. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!