Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgaborso leves mellé mit...

Sárgaborso leves mellé mit föztök?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
En palacsintat szoktam csinálni. Mondjuk nálam rengeteg kolbász, szalonna es sonka van benne, inkább fozelekszeruen sűrű.
2013. ápr. 3. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb valami tésztafélét
2013. ápr. 3. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Tésztaféléket szoktam főzni, mint a bableves, vagy gulyásleves után, pl.: grízes tészta, vagy diós/mákos, gombóc, aranygaluska sodóval, rizskoch öntettel, palacsinta, kakaós csiga.
2013. ápr. 3. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez nem undorító hanem étel, én szeretem.

Én szoktam készíteni utána

lekváros/grízes/diós/mákos/káposztástésztát, tejberizs, piskóta csokiöntettel, kókusz/fahéjjas/kakaóscscigát, sajtos-tejfölös lángost, pogácsát, perecet, mákospitét, túróspitét, almáspitét, túrós, barackosgombóc, szilvásgombóc, rizskoch, grízfelfújt, gofri, palacsinta, smarni, rakott diós-almás tészta, nudli, gőzgombóc, mákosguba, diósguba almával, tejbegríz,püspökkenyér, kalács, kakaós kuglóf, rácsos sütit

mikor mit:)

2013. ápr. 3. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Intelligens ember nem nevez undorítónak olyan ételt, amit más megeszik. Max azt mondja, hogy nem szereti. De a nevekből ítélve, te nem tartozol az intelligens kategóriába. Nem is értem minek szóltál hozza a kérdéshez....
2013. ápr. 3. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
A 4. válaszolónak a neve a programja!
2013. ápr. 3. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Én imádom a sárgaborsó levest :):) Kedvencek közé tartozik.

Ti is galuskával virslivel csináljátok vagy csak az én anyukám?

Általában mellé vagy lángos vagy fánk vagy palacsinta van mert a leves is tartalmas és jól lehet vele lakni <3

2013. ápr. 14. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:
én grizgaluskàval virsli nélkül. :)
2013. ápr. 15. 21:13
 9/9 anonim válasza:
Régi a kérdés de épp ma kerestem rá mit főzzek utána.(mi imádjuk mind levesnek ,mind főzeléknek a sárgaborsót). Mi tésztával és virslivel csináljuk. :) Válaszok után én Vargabélest készítek hozzá. De jó tócsival(krumplis lepény)is. Szép napot.
2017. aug. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!