Charlotte jellegű torta?
Figyelt kérdés
"Anyósom" születésnapjára szeretnek készíteni charlotte tortát, meghozza a félgömb változatot. Piskóta tekercs helyett babapiskotaval milyen lenne? Csokis es tojaslikoros krémet gondoltam bele tölteni, van ra valami jó recept? Főleg a tojaslikoros érdekelne, ha tud valaki.2013. ápr. 2. 22:17
1/2 anonim válasza:
Nekem babapiskótával nem jött össze !!!
Húsvétra csináltam csoki krémest :
1 zacskó ét csoki puding hagyományos modon megfőzöd ,majd 1 tábla jó minőségű ét csokit darabolsz a még meleg pudingba : 2dl tejszinhabot keményre versz tegyél hozzá habfixálot .ezt lagyonos pudinghoz kevered : Tehetsz bele meggy darabokat : ha teszel bele meggyet tegyél hozzá kevés meggy likört .
Nekem ilyen lett .
2/2 A kérdező kommentje:
Jol nez ki, koszi. :)
Igazabol azert gondoltam a babapiskotara, mert azzal gyorsabb lenne. Titokban akarom megcsinalni -egyutt lakunk- es ha sokat mokolok a konyhaban, jon hogy mit csinalok :) Olyan kis erdeklodo a draga :)
2013. ápr. 3. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!