Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi szalámi a tojásos lecsóba...

Házi szalámi a tojásos lecsóba? Úgy milyen lesz? Anyum azt tett bele, én meg a gondolattól is rosszul leszek

Figyelt kérdés

2013. ápr. 2. 17:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kolbasz nagyon jo es legjobb a hazi. Es minel zsirosabb annal jobb! Tudom h undoritonak hangzik, de nem veletlenul hungarikum a zsiros kenyer (kiveve a kenyer reszet), hidd el. A zsir es a kolbi, meg a szalami, a husok egeszsegesek!
2013. ápr. 9. 05:38
 12/17 flegmahhh válasza:
50%
jézus mennyi bajuk van az embereknek miért nem írod ki mikor voltál wc-n meg h jó -e az h 15 cm -t szartam hülyék gyülekezete:DD
2013. ápr. 9. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Tisztességes lecsóba vöröshagymán, zöldpaprikán és paradicsomon kivül csak só és egy csepp cukor kell, no meg, persze sült zsirral kell csinálni! Az összes többi sallang fakultativ, én pl. nem állhatom se a rizst, se a tojást, se a virslit, stb. ebben az ételben!
2013. ápr. 12. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:

13. valaszadonak:

Mi a francnak bele cukor? Nem kell cukor, a francnak raknak mindenbe cukrot manapsag.

2013. ápr. 15. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Minimális mennyiségű cukor két okból kell: egyrészt, mert a cukor és a só igencsak szeretik egymást, másrészt, mert ha valódi (szabadföldi, nem héliumos) paradicsommal csinálod, kötelesség-szerűen rém savanyú lesz!
2013. ápr. 17. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
elrontani azt a jó szalámit és tojást azzal a lecsóval. teljesen egyet értek veled.
2013. ápr. 21. 10:01
 17/17 anonim ***** válasza:

A ket elozo kommentet ignoralhatod. A cukor vita semleges es semmi ertelme annak amit felhoztak mellette.

a legutolso pedig csak a kommentelo velemenye, objektiven nezve felejtheto.

2013. ápr. 23. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!