A Brassói aprópecsenyét ti borsóval vagy a nélkül ismeritek?
Megint lesben áll a lepontozó, alattomos cápa...minden nap látszik, a negativ értékelési pontjain...
Miért kell ítélkezni a szokások, ízlések felett.Mindenkinek szíve-joga, a tőle megszokottat sütni-főzni.
A variánsok olvasása, csak gazdagítja ismereteinket, így soha nem válnak kárunkra.
Legalábbis nekem ez a véleményem.
Eddig ahol jartam ettermekbe mindig volt borso benne...
Mi itthon borso nelkul csinaljuk.. :)
Mind2 kivitelt ismerem!
Mi itthon borsó nélkül készítjük, éttermekben meg borsóval adják.
Mind2 féle nagyon finom! :)
Az borsos tokány, nem borsós :D Amúgy meg a tokánynak az a lényege, hogy csíkokra van vágva a hús, és máshogy ízesítik, mint a pörit, pl a borsosba nem raknak paprikát, viszont borsot rendesen.
Én a brassóit csak borsóval ismerem. Láttam recepteket, amik kihagyják belőle, de nekem úgy valahogy nagyon snassz. Hús krumplival... A borsó szerintem feldobja, és megy is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!