Hogy kell tésztát csinálni? Sűrgős
Nem vagyok egy konyha zseni.Az alapanyagokat tudom hellyel közzel.
A barátnőm jön át jön és ígértem neki pizzát.
Szóval,légyszíves írjátok már le,hogy mondjuk négy személyre miből mennyit és a sorrendet!
Egy analfabéta!
18/F
a sütő legyen kivajazva, és után szórd bele a lisztet. megütögeted a tepsit, hogy mindenhova jusson liszt. a vajtól odaragad, a felesleget meg borítsd a kukába.
aztán megkened paradicsomszósszal. (1doboz sűrített paradicsom, pici melegvíz, hogy kenhető legyen, só,bors,oregánó, bazsalikom)
ezt rákened a pizzatésztára, rá még oregánó, meg egy csomó feltét és előmelegítettsütőben 180fokon készre sütöd . kb 15perc
Majd írd meg,hogy sikerült.:)
Elfutott a lány,vagy ott maradt?:)
Köszönöm mindenkinek!
Nos,hát szerintem nem lett rossz.Bár azt elismerem,hogy a tészta egy csöppet nyers lett vagy lehet azért mert kicsit vastag tésztalapot készítettem de végeredményben nem lett rossz.Neki is ízlett én meg elhittem magamról,hogy mekkora király vagyok a konyhában!(Persze ésszerű keretek között)
De egyébként szeretek a konyhában ütyködni,főleg halakkal szeretek bánni. Ugyan is imádok horgászni így ez a lehetőség meg van itthon,hogy sűrűn legyen hal!
:))))))
Köszi!
Milyen jó fej vagyok már...Mindenkit felpontoztam!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!