Jó ötlet-e, ha tsatsiki mártásban megforgatott csirkemellet sütnék?
Figyelt kérdés
A mártásom porból lenne, és nem tennék bele uborkát, csak szépen jól megforgatnám és be sütőbe. Szerintetek?2009. szept. 18. 09:18
1/3 anonim válasza:
én már csináltam ilyet, csak azt levesporban (gomba) kellett megforgatni.
de a recept szerint le kellett önteni tejszínnel, gondolom, száraz lett volna.
finom lett.
2/3 anonim válasza:
Biztos, hogy finom lesz! Ugyanúgy csinálhatsz joghurt-ban megforgatott csirkemellet is. De szerintem előbb serpenyőben pirítsd elő és csak utána tedd sütőbe!
Jó étvágyat!:)
3/3 A kérdező kommentje:
remek, már meg is csináltam a mártást, hagy érjen jól össze! :) Az nem baj, ha befűszerezem a húst, berakom hűtőbe és csak olyan másfél óra múlva kezdem csinálni? Mert dokihoz megyek, utána meg sietnem kell és nem lenne időm fűszerezni meg vagdosni stb..
2009. szept. 18. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!